Over Knufzz

© Knufzz van Raag 2017Breien heb ik van mijn oma geleerd, maar haken… Ik snapte niets van patronen en magische ringen. Een aantal jaar geleden heb ik van een lieve collega geleerd hoe je haakpatronen moet lezen en wat een magische ring is en toen was ik verloren.

Er zijn zoveel prachtige patronen gemaakt, er is zoveel moois te vinden op social media. En dan nog al die schitterende garens en draden!  Al snel was mijn hele familie voorzien van gehaakte knuffels, dekens en kleertjes. Wat te doen met al dat gehaakte en gebreide leuks… Er kwamen steeds meer opdrachten van anderen en zo is het idee van een webshop ontstaan.

 

In de winkel staan producten die ik op voorraad heb, maar ook voorbeelden van producten die ik voor je kan maken. Soms is alleen een kleine toevoeging genoeg, zoals bij de persoonlijke cadeaus, maar heb je zelf een idee en zie je het niet in de winkel staan, neem dan gerust contact met me op.  We komen er zeker uit.

 

 

En dan de bloemen. Ik heb altijd veel van bloemen gehouden en heb ze ook altijd in huis. Waarom niets doen met iets waar ik zo veel van houd?! Sinds kort ben ik begonnen bij het Boersma Instituut en leer daar van alles over bloemen, boeketten, bruids- en rouwwerk. Nu ik nog in de leerfase zit, houd ik mijn bloemenwinkel beperkt, maar wie weet wat er nog komt….

Wat is dan Knufzz? Alles wat het leven knus en knuffelig maakt! 

 

 

 

 

Volg Knufzz van Raag op social media: